The Commons is located on the Southeast side of Texas A&M’s main campus in College Station, TX and is regularly frequented by the nearly 4,000 students who live in the adjoining residence halls who use the Commons to study, dine and socialize. This was the first renovation to the Commons since it was built in 1971. The goal of the project was to update the facility and create an open, inviting space for students that was dynamic, energetic, upbeat and would contribute to the social fabric of campus.

Keystone Millwork provided the millwork throughout this project including custom reception desks with metal base molding and reveals, 3 form panels, solid surface and quartz countertops, wood base molding, custom upholstered wood benches, shelving and casework.

We are happy to be a part of another quality project at Texas A&M and are hopeful that the renovations will enrich the lives of students there.

tamu-commons-2 tamu-commons-5 tamu-commons-28

General Contractor: Acklam Construction

Architect: BGK Architects

Photography: Larry Field Photography